Klantenportaal
Contact

Al uw communicatiebehoeften in één applicatie met Flow.

Vaste telefonie, mobiele telefonie, en PBX.

Al uw communicatienoden op één plek.

Maakt niet uit waar een oproep plaatsvindt - via mobiel, PSTN of internet - de ervaring en functies zijn hetzelfde. Houd contact met collega's en klanten op elke gewenste manier. De keuze is aan jou.

Praat met een expert

Zakelijke telefonie

Vervang uw telefooncentrale en telefoonlijnen door een virtuele telefooncentrale in de Cloud.
Kies voor onze oplossing, die eenvoudig, efficiënt en kosteneffectief is, en vind al uw spraakcommunicatiebehoeften op één plek.

Overal en op elk apparaat

Omdat ons platform in de cloud staat, kunnen we u telefonie aanbieden op het apparaat van uw keuze, waar u ook bent en wanneer u wilt.

Slimme routering

Gebruik informatie over de beller voor intelligente routering. Verbind klanten met de juiste agenten, verhoog de efficiëntie van agenten, bespaar tijd en verhoog de klanttevredenheid.

Wachtrijen

Kom er snel achter welke wachtrijen open zijn, het aantal gesprekken, wie de verbonden agenten zijn, maar ook de basisstatistieken (serviceniveau, antwoordpercentage, wachttijd, gespreksduur voor de dag, week of maand, enz.)

Samenwerken

Bereik meer met één eenvoudige app voor bellen, berichten en vergaderingen. Werk efficiënt samen zonder afleidingen. Maak gebruik van slimme functies om je beschikbaarheid aan collega's door te geven. Blijf verbonden en verhoog je productiviteit.

Administratie

Efficiënt beheer: Beheer gebruikers, licenties, kosten en beveiliging eenvoudig via het selfservice-portaal van Telavox. Centraliseer telefoniebeheer voor betere klantenservice en lagere kosten.

Eenvoudige administratie: Personaliseer communicatie door zakelijke berichten, audio, muziek en openingstijden bij te werken. Verbeter de klantenservice met eenvoudig beheer van uw telefoonsysteem.

Gebruiksvriendelijkheid: Start snel op het Telavox-platform met toegang tot alle apps en single sign-on via Microsoft of Google. Bespaar tijd en verbeter de gebruikerservaring met eenvoudige onboarding.

Praat met een expert!

Benieuwd wat WimNet voor jou kan betekenen? Wij denken graag mee hoe we je bedrijf optimaal bereikbaar kunnen maken voor jouw klanten.

Offerte aanvragen

Delivering Communication.

Bij WimNet houden we van persoonlijk contact en duidelijke, verstaanbare taal. We helpen je graag om de juiste producten te kiezen die je nodig hebt om je bedrijf te laten bloeien en groeien