Klantenportaal
Contact

Producten en oplossingen van een merk waarop u kunt vertrouwen

Print, copy & fax

De Epson EcoTank printers zijn revolutionaire apparaten die de manier waarop we printen veranderen. Dankzij hun innovatieve inkttanktechnologie elimineren ze de noodzaak van traditionele inktcartridges. Met een overvloed aan inkt die direct in de printer wordt gegoten, bieden EcoTank printers buitengewone kostenbesparingen en milieuvriendelijkheid. Vergeet het gedoe met steeds maar weer inktcartridges vervangen en ontdek de toekomst van printen met Epson EcoTank.

Meer informatie

Scannen

Epson Scanners zijn de perfecte metgezel voor zowel professionals als thuisgebruikers. Met toonaangevende technologie leveren ze razendsnelle en haarscherpe scanresultaten. Of je nu documenten, foto's of kunstwerken wilt digitaliseren, Epson Scanners bieden ongeëvenaarde precisie en gebruiksgemak.

Meer informatie

Projectoren

Epson projectoren staan synoniem voor indrukwekkende visuele ervaringen. Of je nu een presentatie geeft, een filmavond organiseert of games speelt, Epson projectoren leveren haarscherpe beelden en levendige kleuren. Dankzij geavanceerde technologieën en duurzaamheid zijn ze de ideale keuze voor zowel zakelijk gebruik als thuisentertainment.

Meer informatie

Kwaliteit

Epson staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit, of het nu gaat om printers, projectoren, scanners of andere apparaten. Ze leveren doorgaans uitstekende prestaties en duurzaamheid.

Eco friendly

Epson zet zich in voor milieuvriendelijke productie en biedt energiezuinige opties, recyclingsprogramma's voor verbruiksartikelen en milieuvriendelijke ontwerpen.

Compatibiliteit

Epson-producten zijn vaak compatibel met verschillende besturingssystemen en apparaten, wat de flexibiliteit en bruikbaarheid vergroot.

Praat met een expert!

Benieuwd wat WimNet voor jou kan betekenen? Wij denken graag mee hoe we je bedrijf optimaal bereikbaar kunnen maken voor jouw klanten.

Offerte aanvragen

Delivering Communication.

Bij WimNet houden we van persoonlijk contact en duidelijke, verstaanbare taal. We helpen je graag om de juiste producten te kiezen die je nodig hebt om je bedrijf te laten bloeien en groeien