Klantenportaal
Contact

Communicatie Cloud: Telefooncentrale, videoconferencing & Live chat.

Kunnen uw medewerkers productief flexwerken met behulp van spraakapps op hun smartphone? Op afstand vergaderen via webconferenties zonder apps? Klanten te woord staan via live chat op uw website? Met de telefooncentrale van WimNet kan het allemaal, en nog veel meer.

Telefooncentrale: het nieuwe werken

Het kiezen van een IP-telefooncentrale voor uw bedrijf is geen sinecure. U wilt een systeem dat past bij uw bedrijf, nu en in de toekomst. Telefonie is niets zonder unified communications dus hebt u telefooncentrale nodig met geavanceerde functies zoals oproepverwerking, conferencecalling, voicemail en meer. Uw IP-telefooncentrale moet met uw bedrijf mee kunnen groeien zonder dat de kosten te hoog worden.

Met de Communicatie Cloud van WimNet kiest u voor een telefooncentrale ontwikkeld voor flexwerken die bovendien erg veilig, betrouwbaar en uiterst flexibel is.

Videoconferencing: simpel zonder apps

Voor de meeste videoconferentie-oplossingen moeten gebruikers een app downloaden of een account aanmaken. Dat is niet alleen tijdrovend, maar kan ook beveiligingsproblemen opleveren en is voor veel gebruikers een extra horde die ze moeten nemen.

De geïntegreerde functie voor videoconferenties van onze communicatie cloud is gebruiksvriendelijk en werkt zonder apps. Dat betekent dat de externe deelnemers die u uitnodigt, geen apps hoeven te downloaden of account hoeven aan te maken om te kunnen deelnemen. Ze hoeven alleen maar in hun browser op de link naar uw videoconferentie te klikken, dat is alles!

Live chat: maximale conversie

Met een plug-in voor WordPress Chat kunt u snel en eenvoudig ondersteuning voor live chats toevoegen. Uw websitebezoekers kunnen rechtstreeks met u chatten of u bellen. Verbind bezoekers met uw callcenter of verkoopmedewerkers en zie hoe uw conversie groeit!

Draait uw website niet op WordPress? Geen zorgen! onze Chat and Talk is beschikbaar voor elke CMS van op maat gemaakte websites. Voer al uw communicatie via één platform, zonder ingewikkelde administratie of gebruikersinstructies en zonder maandelijks abonnement.

Onze plugin is volledig gratis de gesprekken en chats zijn gratis.

Dashboard: Bellen en gebeld worden

U kunt bellen, gebeld worden en gesprekken doorverbinden via de zakelijke telefooncentrale op uw computer, ook als u niet op kantoor bent. En met een headset kunt u dit zelfs gebruiken als volledige vervanging van een bureautoestel.

Uw persoonlijke dashboard is voorzien van een switchboard; een krachtige tool die u naar eigen wens kunt inrichten en waarmee u realtime gesprekken kunt bekijken en beheren. En met vijf verschillende weergaven is er altijd een scherm dat bij u past.

Praat met een expert!

Benieuwd wat WimNet voor jou kan betekenen? Wij denken graag mee hoe we je bedrijf optimaal bereikbaar kunnen maken voor jouw klanten.

Offerte aanvragen

Delivering Communication.

Bij WimNet houden we van persoonlijk contact en duidelijke, verstaanbare taal. We helpen je graag om de juiste producten te kiezen die je nodig hebt om je bedrijf te laten bloeien en groeien