Klantenportaal
Contact

Een ERP of CRM systeem implementeren? Dat doen wij graag voor u.

Wij zorgen voor klanttevredenheid

Het bieden van uitzonderlijke klantervaringen tijdens het hele klanttraject is niet langer alleen een onderscheidend element, maar een klantverwachting. Door elk klantcontact of elke interactie te optimaliseren, neemt de kans op klanttevredenheid toe. Maar zonder toegang tot geïntegreerde data hebben bedrijven moeite om hun klanten tevreden te houden.

Wat betekent dit juist?

Een nieuw ERP-systeem implementeren is geen kleine stap voor een kmo. Het betekent bijvoorbeeld dat je de huidige softwarelicenties moet opzeggen en de daarin bewaarde data moet overzetten naar het nieuwe ERP-pakket. Gelukkig staat WimNet je bij elke stap bij met gericht advies!

Kies voor WimNet als ervaren partner.

Ons team helpt je graag bij een vlotte ERP/CRM-implementatie. Wij zijn meer dan een leverancier van software en licenties en denken mee na over de groei van jouw bedrijf. We adviseren hoe een future-proof ERP jouw organisatie optimaal ondersteunt, nu en in de toekomst!

Praat met een expert!

Benieuwd wat WimNet voor jou kan betekenen? Wij denken graag mee hoe we je bedrijf optimaal bereikbaar kunnen maken voor jouw klanten.

Offerte aanvragen

Delivering Communication.

Bij WimNet houden we van persoonlijk contact en duidelijke, verstaanbare taal. We helpen je graag om de juiste producten te kiezen die je nodig hebt om je bedrijf te laten bloeien en groeien