Klantenportaal
Contact

Cloudoplossingen op maat van jouw onderneming

Cloudoplossingen?

Bedrijven halen aanzienlijke voordelen uit de overstap naar de cloud. Het verbetert de flexibiliteit van de gehele bedrijfsvoering, zorgt voor veilige gegevensopslag en vergroot de concurrentiepositie. De ideale cloudomgeving varieert echter per bedrijf. Wij ontwikkelen op maat gemaakte IT-omgevingen voor alle soorten ondernemingen door middel van op maat gemaakte cloudoplossingen.

Praat met een expert

De voordelen van onze cloudoplossingen

Cloudoplossingen zijn vandaag de norm geworden. Niet enkel data en documenten worden er opgeslagen, maar ook je software draait in de cloud, zonder dat je een fysiek exemplaar moet aankopen. Hooguit bestaan er nog hybride oplossingen met een gedeeltelijk lokale werking, maar de cloud blijft aan belang winnen. 

Availability

Je werknemers kunnen altijd en overal de nodige toepassingen gebruiken.

Verbinding

Je werknemers kunnen inloggen met eender welk toestel, zolang er maar verbinding is.

Synchronisatie

Je werknemers hebben altijd toegang tot de recentste versies van bestanden.

Public cloud

Bij het gebruik van een public cloud maak je gebruik van gedeelde infrastructuur en de openbare clouddiensten van providers zoals Microsoft Azure en Amazon Web Services (AWS). Hierbij betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Investeringen in hardware, software, infrastructuur, onderhoud en updates worden verzorgd door de leverancier, wat resulteert in aanzienlijke financiële voordelen voor jou.

Private cloud

Een private cloud wordt geïmplementeerd wanneer jouw bedrijf meerdere locaties heeft en al jouw servers op één locatie zijn ondergebracht. De hardware bevindt zich in een aparte cloudomgeving die exclusief voor jou is gereserveerd. Deze omgeving kan zich binnen jouw eigen infrastructuur bevinden, of je kunt gebruikmaken van een externe cloudprovider zoals WimNet, die de infrastructuur voor jou beheert.

Cloud Firewall

Het aanpakken van de technologische uitdagingen in verband met nieuwe bedreigingen, of wanneer firewall-updates en -upgrades nodig zijn, vereist technische expertise en een aanzienlijke investering van tijd.

Door onze gecertificeerde experts uw firewallsystemen te laten bewaken, kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf laten groeien.

Praat met een expert!

Benieuwd wat WimNet voor jou kan betekenen? Wij denken graag mee hoe we je bedrijf optimaal bereikbaar kunnen maken voor jouw klanten.

Offerte aanvragen

Delivering Communication.

Bij WimNet houden we van persoonlijk contact en duidelijke, verstaanbare taal. We helpen je graag om de juiste producten te kiezen die je nodig hebt om je bedrijf te laten bloeien en groeien