Klantenportaal
Contact

Wij stellen jouw IT-security helemaal scherp.

Spamfilter (in/out)

Spam kan leiden tot verlies van productiviteit, veiligheidsrisico's en een afname van de kwaliteit van jouw e-mailverkeer. Gelukkig bieden wij de oplossing. Deze toonaangevende mailfilter provider biedt geavanceerde technologieën om tot wel 100% van de spam, virussen, phishing, malware, ransomware en andere ongewenste e-mails te detecteren en te blokkeren.

Praat met een expert

Backup

Wij automatiseren de back-up van uw bedrijfsgegevens. Alles wat uw organisatie nodig heeft om te functioneren, blijft op die manier goed bewaard. Wat er ook bij u gebeurt, uw gegevens zijn veilig en u kunt ze snel herstellen als dat nodig is.

DNS Filter

Een DNS filter kijkt op basis van het IP-adres of een website op een zwarte lijst staat. Indien dat het geval is wordt deze website geblokkeerd. Hierdoor wordt u beschermd tegen malware, ransomware en virussen.

EDR/XDR (Antivirus)

Met traditionele antivirusoplossingen ben je niet beschermd tegen ongekende malware. Als je getroffen wordt, is het belangrijk om meteen in te grijpen.

EDR/XDR kan razendsnel verdachte bewegingen detecteren. De mogelijks geïnfecteerde toestellen worden meteen geïsoleerd. Zo wordt verspreiding van ongekende malware tegengehouden.

Praat met een expert!

Benieuwd wat WimNet voor jou kan betekenen? Wij denken graag mee hoe we je bedrijf optimaal bereikbaar kunnen maken voor jouw klanten.

Offerte aanvragen

Delivering Communication.

Bij WimNet houden we van persoonlijk contact en duidelijke, verstaanbare taal. We helpen je graag om de juiste producten te kiezen die je nodig hebt om je bedrijf te laten bloeien en groeien