Klantenportaal
Contact

Teamleader: CRM, project management en facturatie in één eenvoudige tool

Beheer jouw bedrijfsactiviteiten van A tot Z.

Teamleader maakt jouw werk gemakkelijker. Uw volledige klanten- en projectmanagement wordt door Teamleader centraal beschikbaar gemaakt en aan elkaar gekoppeld. Krijg meer gedaan met minder gedoe!

Ik wil een gratis proefperiode!

Waarom kiezen voor Teamleader van WimNet?

Profiteer van de ervaringen van bedrijven als dat van jou. De zaken waarvan zij profiteren, kunnen ook voor jou werken. Ook jij kunt Teamleader gebruiken om minder tijd te besteden aan beheertaken, zodat je meer ruimte overhoudt voor de groei van je bedrijf. Daarnaast helpt WimNet met het volgende:

 
 

Start met slechts 1 user

24/7 Support

14 Dagen proefperiode

Facturatiesysteem

Minimaliseer de tijd die je spendeert aan het opstellen en verzenden van facturen. Teamleader automatiseert je facturatie van begin tot eind. Factureer in verschillende munteenheden, op basis van een offerte, project of tijdsregistratie. Hanteer standaard of gepersonaliseerde BTW-tarieven. Bekijk de status van elke factuur met één muisklik, inclusief de facturen die nog moeten verzonden worden. En als het echt overweldigend wordt, dan verwerk je meerdere facturen in 1 keer met bulkacties!

 

Client relationship management (CRM)

Vaarwel Excel, maak plaats voor online CRM! Centraliseer en beheer snel en eenvoudig al je contacten. Jij en je collega’s hebben gemakkelijk toegang tot dezelfde informatie. Denk aan adressen, een met de klant gedeelde agenda, communicatiegeschiedenis (Koppel je bestaande Gmail of Outlook), een centrale inbox waar berichten van verschillende platformen samenkomen en nog veel meer.

 

Project management tool

Ga van een goed idee naar een perfect afgeleverd project zonder haperen. Een offerte gebruiken als startpunt voor je project is geen probleem. Volg daarna de status van elk project nauwgezet op, registreer je gewerkte uren, respecteer deadlines en budgetten en verhoog je omzet. En als dat nog niet genoeg is, dan laat Teamleader je toe om zowel intern als extern te rapporteren met heldere projectrapporten.

Voor wie is Teamleader geschikt?

Teamleader is een perfecte tool voor zowel kleine zelfstandigen als middelgrote ondernemingen. Succesverhalen zijn al gekend van bedrijven in deze sectoren:

  • Digital bureaus en IT-bedrijven
  • Bouw, installatie & onderhoud
  • Creative en marketingbureaus
  • Architecten en Studiebureaus
  • Consultancy & Advies
  • KMO’s
Ik wil een gratis proefperiode!

Combineer Teamleader met onze andere diensten.

Zakelijk internet
Cloud telefonie
Microsoft 365

Praat met een expert!

Benieuwd wat WimNet voor jou kan betekenen? Wij denken graag mee hoe we je bedrijf optimaal bereikbaar kunnen maken voor jouw klanten.

Offerte aanvragen

Delivering Communication.

Bij WimNet houden we van persoonlijk contact en duidelijke, verstaanbare taal. We helpen je graag om de juiste producten te kiezen die je nodig hebt om je bedrijf te laten bloeien en groeien