Klantenportaal
Contact

Microsoft 365 voor ondernemers

Wordt ultraproductief dankzij deze gebruiksvriendelijke online oplossingen en krijg de kans uw onderneming verder op te bouwen. Besteed met Microsoft 365 minder tijd aan taken die geautomatiseerd kunnen worden.

Waarom Microsoft 365 Business van WimNet?

Profiteer van de ervaringen van bedrijven als dat van jou. De zaken waarvan zij profiteren, kunnen ook voor jou werken. Ook jij kunt Microsoft 365 gebruiken om minder tijd te besteden aan beheertaken, zodat je meer ruimte overhoudt voor de groei van je bedrijf.

Office 365 Support

Maak je beste werk met Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Teams implementatie

Chat, vergader en werk samen met Microsoft Teams. Wij bieden de optie om Teams te integreren met uw WimNet Cloud Centrale.

OneDrive Cloud

Bewaar, open en deel je bestanden met 1 TB opslag in OneDrive. Hierdoor heeft u geen dropbox abonnement meer nodig.

Safety first

Wij zorgen ervoor dat je bedrijf 24/7 professioneel beschermd en ondersteund is.

Ben je benieuwd welke andere features Microsoft 365 te bieden heeft? Neem contact met ons op! Wij antwoorden binnen 24 uur.
Contact opnemen

Werk efficiënt

De juiste productiviteitsoplossing kan enorme hoeveelheden tijd en geld besparen. Microsoft 365 helpt je bedrijfsprocessen te stroomlijnen en routinetaken te automatiseren. Het resultaat is dat je efficiënter kan werken binnen jouw onderneming.

Van de ondernemers in het mkb werkt meer dan 50 uur per week.
0 %

Neem je IT technologie met je mee

Met Microsoft 365 heb je overal toegang tot je tools en bestanden. Het biedt standaard licenties voor maximaal vijf PC's, Macs, mobiele apparaten en tablets, waardoor je medewerkers altijd en overal kunnen werken met hun favoriete Microsoft-applicaties, zelfs bij thuiswerken via internetverbinding.

van alle ondernemers zegt niet de juiste technologie te hebben om medewerkers ook onderweg productief te laten zijn.
0 %

Werk beter samen

Voor ondernemers die op het werk veel ballen tegelijk in de lucht houden, is samenwerking essentieel. Of je nu een bedrijf met twee of 200 werknemers bent, succes is afhankelijk van teamwerk.

Microsoft 365 biedt allerhande tools aan die automatisch aansluiten bij de persoonlijkheden en vaardigheden die jouw bedrijf uniek maken.

van de bedrijven in het mkb ziet een hogere productiviteit als belangrijkste voordeel van mobiliteit.³
0 %

Praat met een expert!

Benieuwd wat WimNet voor jou kan betekenen? Wij denken graag mee hoe we je bedrijf optimaal bereikbaar kunnen maken voor jouw klanten.

Laat mijn bedrijf groeien

Delivering Communication.

Bij WimNet houden we van persoonlijk contact en duidelijke, verstaanbare taal. We helpen je graag om de juiste producten te kiezen die je nodig hebt om je bedrijf te laten bloeien en groeien