Klantenportaal
Contact

Scanoplossingen voor elke werkplek.

Epson in uw bedrijf

Scanners zijn een onmisbaar onderdeel van elk bedrijf. Ze zorgen ervoor dat fysieke informatie in beheersbare, veilige digitale content wordt omgezet. Epson heeft het meest uitgebreide aanbod aan scanners op de markt ontwikkeld, om te voldoen aan de zich wijzigende vereisten in verschillende branches. Met onze scanners kunt u snel en eenvoudig beelden en documenten in hoge kwaliteit digitaliseren.

Naar de webshop

Eenvoudige scanoplossingen

Het eenvoudige scanproces van Epson is ideaal voor organisaties die regelmatige scanbehoeften hebben en helpt u tijd te besparen en efficiënter te werken, in het formaat dat bij u past.

Of u nu afbeeldingen zo klein als een postzegel scant of zo groot als een A0-blauwdruk, het is eenvoudig om elk aspect in hoge resolutie vast te leggen en uw scans op vrijwel elke schaal te reproduceren.

Flexibel scannen

Scan direct vanaf het touchscreen van de scanner en creëer aanpasbare voorinstellingen en lay-outs zonder dat u een computer nodig hebt. U kunt ook scannen en delen met Epson ScanSmart-software op uw pc of Mac, of via uw telefoon of tablet met de Epson Smart Panel-app.

Eenvoudig scannen

Scannen naar Email

Scannen naar de cloud

Scannen naar mobiel

Praat met een expert!

Benieuwd wat WimNet voor jou kan betekenen? Wij denken graag mee hoe we je bedrijf optimaal bereikbaar kunnen maken voor jouw klanten.

Offerte aanvragen

Delivering Communication.

Bij WimNet houden we van persoonlijk contact en duidelijke, verstaanbare taal. We helpen je graag om de juiste producten te kiezen die je nodig hebt om je bedrijf te laten bloeien en groeien